fbpx

Velkommen indenfor

Wooden Spoon tilbyder økologiske og kvalitetsbevidste retter til dit næste måltid.

Idéen bag

Vi ønskede at gøre den hjemmelavede mad tilgængeligt for dig, der har travlt, så du ikke skal tage tid ud af hverdagen for at tilberede maden, men i stedet kunne bruge mere kvalitetstid med familien.

Vi har hakket, snittet, kogt og tilsmagt, som i dit eget køkken. Råvarerne er valgt på baggrund af kvaliteten og den gode smag. Alt kød er fra dyr, som har haft et godt liv.

Du kan nu altid have nem og velsmagende middagsmad klar på kort tid – også til uventede gæster. Det eneste du skal tænke på er tilbehøret, som kan være ris, pasta, kartoffelmos, salat eller brød.
svampe

Mad som passer ind i din hverdag

Vi kender alle sammen de dage, hvor travlheden sætter ind, og vi ikke har tid til at kokkerere det mad, vi egentlig allermest har lyst til.

Børnene skal hentes, der skal koordineres, og aftensmaden skal findes. I stedet for at vælge en traditionel frysepizza eller fryselasagnen, kan du vælge Wooden Spoon i dit supermarked.

Vi tilbyder middagsretter og supper – med rene råvarer. Det betyder meget for os, at alle kan varme smagfulde retter, der smager og dufter hjemmelavet.

Vores ingredienser er valgt med omtanke for kvaliteten, økologi og smagen. Lad dig inspirere af vores retter – og du kan nemt se, hvilke retter der er økologiske, vegetariske, veganske eller laktosefrie retter.


Se vores produkter her

krydderier

Dit måltid – i en travl hverdag

Du kan altid byde familien og vennerne på hjemmelavet mad, når det passer dig.

Med Wooden Spoon bliver det lidt nemmere at komme hjem efter en lang arbejdsdag, når du har hurtig og velsmagende mad ventende i køleskabet.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, kan du måske finde svar i vores FAQ (mest stillede spørgsmål).


Læs vores faq

Teamet bag

Wooden Spoon holder til i Glostrup. Vi er et hold dygtige og dedikerede medarbejdere, som holder gryderne varme hver dag – og det har vi gjort siden 2014.


Kontakt os