De mest ofte stillede spørgsmål

Hvordan åbner man glasset? Kan retterne fryses ned? Her finder du en liste med de mest ofte stillede spørgsmål, som vi får i vores virtuelle brevsprække.

Finder du ikke svar her på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail, eller skrive til os på Facebook eller Instagram.

Det er muligt at købe vores produkter i fysiske og online supermarkeder, som i Føtex, Meny og Nemlig.com. Klik her for at se hvor du kan købe vores produkter nær dig.

Vi har portionsanrettet vores glas, så der er mad til to voksne personer. Næsten alt vores mad er lavet til, at man nemt kan spise brød, ris, kartofler eller pasta til. 

Vores retter med glaslåg åbnes ved at hive i den lille orange flap på gummiringen under låget. På den måde lettes undertrykket, og glaslåget kan nu let fjernes.

Vores veganske retter og supper er med almindelige skruelåg.

Alle vores retter kan varmes i en gryde, mikroovn eller i almindelig ovn. Vi synes selv, det er nemmest at varme retterne i en gryde ved middel varme.

Hvis du ikke ønsker at spise hele retten på en gang, kan du nemt tage en portion ud af glasset og gemme i køleskabet op til 3-4 dage. Hvis du allerede har opvarmet hele retten, anbefaler vi ikke, at du gemmer eventuelle rester.  

Vores retter kan godt fryses ned. Du bør dog være opmærksom på, at det formentlig vil forringe kvaliteten.

Alle vores glas kan du nemt smide i glascontaineren. Glassene kan med fordel også genbruges til dine urter eller andre kreative projekter. Du kan desuden også købe clips til at lukke glassene helt her

Alle vores retter varmebehandles, efter de er blevet pakket på glas. Der skabes et undertryk, som gør det svært for bakterier at vækste. Maden kan derfor holde sig i lang tid, såfremt den opbevares på køl.

Mange af vores retter er lavet uden gluten og laktose, og vi har kun anvendt det dér, hvor det giver mening. Du kan se ingredienslisterne på de enkelte produkter i vores produktsortiment.

En stor del af vores retter er økologisk certificerede. Du kan se, hvilke produkter der er økologiske i vores produktsortiment.