Høns i asparges
Simpel ret med cremet fyld af økologisk hønsekød, fløde og asparges. Den traditionelle ret er oplagt som tarteletfyld og kan både bruges til hovedmåltidet i hverdagen eller som forret til dit middagsselskab.
SERVERINGSFORSLAG
Retten kan serveres med nye kartofler eller tarteletter.INGREDIENSER
42% hønsekød*, 24% piskefløde*, 11% løg*, hjemmelavet hønsefond* (kogt på vand, hønseben, suppehøns), 7% asparges* (asparges, vand, salt og surhedsregulerende middel E 330), smør*, hvedemel*, citronsaft*, sennep*, rapsolie*, salt, 0,4% champignon*, selleri*, 0,2% hvidløg*, gulerod*, eddike* og krydderier*.
*= økologisk ingrediens.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi (kJ/kcal) 902/215
Fedt 16 g – heraf mættede fedtsyrer 9,1 g
Kulhydrat 5,0 g – heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 9,8 g
Salt 0,71 g