Indisk Dahl
En varmende ret som vinder flere og flere danske hjerter. Nyd smagen af comfort food med de aller bedste råvarer, som din krop vil takke dig for. Vi opnår et nyt niveau af intensitet med de eksotiske krydderier og et strejf af frisk ingefær.
SERVERINGSFORSLAG
Indisk Dhal bør serveres med kogte ris, en god chutney og lidt frisk koriander.INGREDIENSER
27% knust tomat* (tomat, tomatjuice surhedsregulerendemiddel: citronsyre), løg*, vand, kartoffel*, linser*, guleærter*, rapsolie*, 2% hvidløg*, koriander*, 0,9% ingefærrod*, salt og krydderier* indeholder sennepsfrø) *= økologisk ingrediens
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi (kJ/kcal) 393/94
Fedt 3,6 g – heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 10 g – heraf sukkerarter 0 g
Protein 3,6 g
Salt 0,93 g
Fedt 3,6 g – heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 10 g – heraf sukkerarter 0 g
Protein 3,6 g
Salt 0,93 g
ALLERGENER
Sennepsfrø