Gullasch

Den økologiske oksetykkam har i denne velsmagende gullasch simret med løg, kommen og røget paprika. En fantastisk klassiker.
SERVERINGSFORSLAG
Servér gullaschen med brød og en smørfyldt kartoffelmos. Evt. en smule creme fraiche og friskkværnet sort peber.
INGREDIENSER

52% løg*, 41% oksetykkam*, 10% knust tomat* (tomat, tomatjuice, surhedsregulerendemiddel: citronsyre), 7% peberfrugt*, rødvin* (indeholder sulfitter), tomatpure* (tomat, salt), 1% hvidløg*, rapsolie*, salt, og krydderier* heraf 0,4% kommen, 0,3% røget paprika og 0,01% laurbærblade. Retten indeholder sulfitter > 10 mg/kg
* = økologisk ingrediens.

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi (kJ/kcal) 545/130
Fedt 6,8 g – heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrat 4,6 g – heraf sukkerarter 0 g
Protein 9,3 g
Salt 0,78 g
ALLERGENER

Sulfitter