Gris i øl

Vi har tilegnet denne ret masser af kraft, ved at kombinere det sure med det søde. En dyb smagsoplevelse af bygmalt og humle fra øllen, syren fra balsamicoen og sødmen fra æblemosten, giver denne ret et smagfuldt og velbalanceret udtryk.
SERVERINGSFORSLAG
Servér denne smagfulde gris med kartoffelmos og røget bacon.
INGREDIENSER

54% svinenakke*, løg*, selleri*, 12% øl* (vand, bygmalt, humle og gær), 8% æblemost* (tilsat ascorbinsyre), balsamicoeddike* (vineddike, koncentreret druesaft), sukker*, smør*, majsstivelse*, sennep*, salt og krydderier*
* = økologisk ingrediens

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G

Energi (kJ/kcal) 636/151
Fedt 8 g – heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrat 6,8 g – heraf sukkerarter 2,4 g
Protein 10 g
Salt 0,87 g

ALLERGENER
Selleri, piskefløde, sulfitter, smør og sennep.