Menu

undefinedI øjeblikket laver vi bl.a. disse retter:

MIDDAGSRETTER:

-   Baskisk kylling - Udbenet Gråsten unghane overlår med solmodne tomater, rosmarin og peberfrugt

-   Boller i karry - med æbler og Bombay-karry

-   Bolognese - vores udgave af den italienske klassiker

-   Chili con carne – skært oksekød fra Grambogård med bønner og chili

-   Gris i øl - langtidsbraiseret ølmarineret svineskank fra Grambogård

-   Gullash - ungarsk klassiker med oksetykkam fra Grambogård og røget paprika

-   Citron kylling - Gråsten kylling med sennep, fløde og citron

-   Kødboller i tomat - Sauce af solmodne tomater med kødboller af hakket oksekød fra Grambogård.

-   Tikka masala - fritgående kylling med varme krydderier og indisk inspireret sauce

-   Toscansk bønneragout - ribollita-inspireret ragout med kål, bønner og tomat.

-   Veggie curry - grøntsags curry med kikærter og varme krydderier

 

SUPPER:

-   Jordskoksuppe – tilsmagt med æble og estragon – 100% vegetarisk

-   Muslingesuppe -blåmuslinger kogt med hvidvin og tilsmagt med citron, fløde og safran

-   Strandkrabbebisque - kogt på friske strandkrabber, smager af sol og sommer

-   Svampesuppe – cremet og smagfuld – 100% vegetarisk

-   Tomatsuppe - med karamelliseret hvidløg og sort peber - 100% vegansk og laktosefri

 

I vores glas er der rigelig aftensmad til 2 voksne mennesker hvis man supplerer med brød, pasta eller ris og måske en salat. Retterne skal alle gennemvarmes ved middelvarme i en tykbundet gryde. Efter åbning holder maden sig 3-4 dage på køl.