Hvem er vi og hvor kan du finde vores mad?

undefinedVi har startet Wooden Spoon fordi vi gerne vil komme med et reélt alternativ til den take away der findes idag. Vi driver en personalerestaurant i et større konsulenthus i København fyldt med glade men travle gæster. Her opstod idéen med at komme mad på glas som man kan tage med hjem. Vi er begge to kokke med gedigent håndværk i fokus. Steve Momsen er udlært kok fra Australien og har i Danmark været forbi steder som Saison hos Erwin Lauterbach og Løgismose på Toldboden. Her mødte han Rasmus Kampmann som har stået i lære hos Jan Friis Mikkelsen på Restaurant Tinggården. I efteråret 2016 trådte Morten Ostenfeldt også ind i firmaet som medejer og køkkenchef. Morten er udlært kok fra Sortebro Kro og har siden arbejdet på bl.a Almanak, Restaurant Kanalen og hos Mathias Dalhgren.

I dag danner Wooden Spoons køkken i Birkerød rammerne om vores produktion og idéudvikling.

Man kan finde vores mad i Irma, i visse Føtex- og Meny-butikker samt på nemlig.com og coop.dk